Le brett med ditt nya tandimplantat i Göteborg

Det är viktigt för de flesta att se fräscha och välvårdade ut till vardags. Tandimplantat i Göteborg är numera ett populärt sätt för folk att öka välmåendet.

När du ersätter förlorade tänder med tandimplantat kan du själv välja nyans på den nya tanden. Det är en fördel, för man vill inte att det ska synas att tanden är konstgjord. Många väljer också att bleka sina tänder och få en ljusare nyans på implantatet. Det är en smaksak vad som passar var och en. Därför finns det också olika sorters implantat att välja mellan.

Tandimplantat med många alternativ

Du kanske bara saknar en enda tand, och då kan du välja en konstgjord tand med titanskruv som fästs i käkbenet. Då har du en tand som i princip är som en egen, för den växer fast ordentligt och du kan betrakta den som en vanlig tand. Det är skönt att kunna tugga sin mat ordentligt och kunna hålla rent med tandborste precis som vanligt. Men framför allt vill man slippa att skylta med en stor glugg i munnen.

Saknar du av någon anledning väldigt många tänder, kan det vara bra att överväga om du vill ha en tandprotes. Det finns olika alternativ för det också, men det viktigaste att veta är att det är ny teknik och nya material som används numera. Med datorernas hjälp får man fram en protes som passar perfekt till din käke, och protesen ser helt naturtrogen och äkta ut. Du får tänderna tillbaka igen.

8 Apr 2022

 

Att ta hand om tänderna är en av de viktigaste nycklarna till trivsel i livet. På god tandhälsa.se hjälper vi dig med tips och råd om tandhälsan. Håll koll – och slipp nya jobbiga tandläkarbesök.