Tandimplantat för alla i Solna

En tappad tand är inte hela världen, inte ens för en vuxen. Var du än bor i landet finns det skickliga tandläkare, så du kan enkelt få ett tandimplantat i Solna och slippa ha en glugg i munnen.

Man vill inte ha fördomar, men ett delvis tandlöst leende får oss att haja till. Vi tycker lite synd om personen, men trevligt ser det inte ut. Det kan bero på olyckshändelse eller sjukdom att det fattas tänder, men det går att åtgärda med tandimplantat i Solna. Socialt betyder det mycket att ha hela tänder, och då speciellt om man söker ett jobb där man träffar mycket folk.

En eller flera konstgjorda tänder

Du har säkert hört talas om allt, bryggor, kronor, tänder med titanskruv, protetik och invisalign. Alla metoder finns för att du ska få ett helt, rakt, snyggt leende. När det är en eller flera tänder som fattas, är det vanligt att sätta dit en konstgjord tand med titanskruv. Det är det bästa, för den växer verkligen fast. Finns det tandstumpar kan man fila ner dem och sätta en konstgjord krona ovanpå. För flera tänder jämte varandra kan man ha en brygga.

När det helt saknas tänder finns det även proteser man kan få. Man kanske inte vill lägga så mycket pengar på enstaka konstgjorda tänder, eller så vill man inte göra så många behandlingar som krävs för tänder med titanskruv i hela munnen. Det bästa är att det finns flera olika alternativ till tandimplantat i Solna, och du väljer.

18 Jan 2022

 

Att ta hand om tänderna är en av de viktigaste nycklarna till trivsel i livet. På god tandhälsa.se hjälper vi dig med tips och råd om tandhälsan. Håll koll – och slipp nya jobbiga tandläkarbesök.