Tryggt med egen tandläkare i Stockholm

Hur hittar du en tandläkare i Stockholm som du kan känna dig trygg med? Har du speciella krav på vad du önskar från en tandläkare? Här nedan får du några tips på vad som kan vara bra att tänka på.

Tanken på att gå till tandläkaren kan vara något du känner olust för eller ser fram emot. Allt beror på din första kontakt och hur det gick sedan. Det är en psykologisk effekt att gå till tandläkaren. Att sitta i en stol där du inte har kontroll över vad som sker och med utsikten att det kan bli smärtsamt.

Att välja rätt tandläkare i Stockholm kan vara svårt. Att be om rekommendationer är bra men tänk på att du kanske har andra preferenser än den du frågar. Ibland kan det löna sig att gå in på nätet och googla. Använd bara din magkänsla så hittar du säkert rätt.

Att tänka på när du väljer tandläkare

Att få en tandläkare som är lyhörd och inte har för många patienter är bra, för det kan göra det möjligt att få lite extra tid till att få sina frågor besvarade. En bra kontakt med din tandläkare och sköterska är guld värd när det gäller hur du ser på dessa årliga eller oftare förekommande besök.

Är du inte nöjd? Byt. Det är ju trots allt du som sitter i stolen och det är ur din plånbok detta besök ska betalas. Använd din rätt att välja själv så länge du har den.

9 Oct 2021

 

Att ta hand om tänderna är en av de viktigaste nycklarna till trivsel i livet. På god tandhälsa.se hjälper vi dig med tips och råd om tandhälsan. Håll koll – och slipp nya jobbiga tandläkarbesök.