Dags för tandimplantat i Jämtland?

Om du en längre tid haft problem som inneburit dålig funktion eller t o m saknade tänder är tandimplantat ett bra alternativ. Processen ger livslång problemfrihet. Läs mer om metoden här.

För de allra flesta är tänderna till viss del ett problem. De kräver daglig skötsel för att fungera bra men ibland räcker detta inte heller till. Vissa av oss får återkommande problem med en eller flera tänder. Det kan handla om infektioner eller kariesangrepp, eller följder av vurpor i skidbacken i vårt vackra landskap Jämtland.

Att under en längre tid ha en dåligt fungerande tand är inte trevligt alls. Man får ofta en snedbelastning då man tuggar. En saknad tand medför inte alltför sällan en begynnande felställning på närliggande tänder. Saknas en tand som sitter synligt tycker också många att det är en psykisk belastning.

En permanent lösning för dig

Känner du igen detta och önskar ändra på situationen ska du ta kontakt med en bra tandläkarklinik. Det kan vara första steget till en bättre tandhälsa. Om du är intresserad av att skaffa tandimplantat i Östersund börjar resan med en undersökning och en konsultation.

Tandimplantat börjar med att man avlägsnar eventuella rester av den dåliga tanden och därefter skruvas en titanskruv in i käkbenet. Där växer den ihop med själva skelettet och sitter kvar livet ut. När det läkt sätter man dit en konstgjord tand. Ingen ser skillnaden och den fungerar som dina andra tänder fast lite bättre. Men, nej, tyvärr - du kan inte sluta borsta den!

11 Apr 2021

 

Att ta hand om tänderna är en av de viktigaste nycklarna till trivsel i livet. På god tandhälsa.se hjälper vi dig med tips och råd om tandhälsan. Håll koll – och slipp nya jobbiga tandläkarbesök.