Fixa till tändernas utseende

Vi alla vill gå runt med ett vackert leende, där tänderna är vita och fina. Tänderna gör mycket för en. Missfärgningar, sneda tänder och mellanrum kan få en till att dölja det leende man har.

Estetisk tandvård är för utseendets skull. Man korrigerar tänderna till det bättre. Det finns vissa av dessa saker man kan göra hemma själv, som en hemmatandblekning. Dock ska man vara försiktig med att använda detta utan att läsa på ordentligt. För att få ett riktigt bra resultat bör man gå till en tandläkare som utför tandblekningen. De fixar till sneda tänder, stora mellanrum, trånga tänder etc. Har man något problem med tänderna som man vill ändra på bör man ta kontakt med en tandläkare som är specialiserad på just estetisk tandvård.

Skillnaden mellan estetisk och kosmetisk tandvård

När man ska boka in sig för estetisk tandvård kan man lätt blanda ihop det med kosmetisk. Saken är att det är ingen skillnad mellan dessa. De har olika namn, men båda benämningarna är till att förbättra utseendet på tänderna. Vill du göra ett tandläkarbesök och göra en blekning kostar det olika hos olika kliniker. Hos Folktandvården kostar det från ca 3000 kr. Går man privat kan det kosta annat där. Ta kontakt med en klinik som är specialister på estetisk tandvård i Malmö, så får du ett garanterat bra resultat. Gör en konsultation med tandläkaren innan du påbörjar en behandling. Lyssna alltid på deras åsikter, de kommer göra allt för att du ska få ett så bra resultat som möjligt.

8 Jan 2021

 

Att ta hand om tänderna är en av de viktigaste nycklarna till trivsel i livet. På god tandhälsa.se hjälper vi dig med tips och råd om tandhälsan. Håll koll – och slipp nya jobbiga tandläkarbesök.