Våga le

Ett vackert leende kan vara en enorm faktor för ett starkt självförtroende. Men ibland kan man förlora lusten att le. Åtgärda estetiska problem på en klinik för estetisk tandvård.

Estetisk tandvård omfattar alla behandlingar som får dina tänder att se vackrare ut. Bland de vanligaste behandlingarna är tandblekning, tandreglering, skalfasader, tandimplantat och laserbehandling. Implantat kan behövas för att ersätta en förlorad tand. Det är vanligt att tänderna med åren blir mörkare eller gulare. Färgning och fläckar kan uppstå som resultat av rökning eller kaffe- och tedrickande i kopiösa mängder. Även vin kan med åren färga av sig på tänderna. Skulle detta vara ditt fall kan du boka tid för en tandblekning och återfå det vita leendet.

Rätta till ett snett leende

Ännu fler lider av krokiga tänder och över- eller underbett. Förutom att det kan kännas skämmigt att le på kort, kan man få tuggproblem och muskelsmärta. Detta går att fixa med hjälp av tandreglering. Fråga din tandläkare vad du behöver och hur man skulle kunna gå till väga. Gillar du inte idén med att synas i tandställning? Då kan du fråga tandläkaren om osynliga tandställningar. Tandkliniken Veneer är väldigt erfarna och har kunskap om allt inom estetisk tandvård i Stockholm. Skulle du även behöva allmän tandvård kan du få behandling för det på samma klinik. Munhälsan är minst lika viktig som den estetiska delen, så se till att tänderna mår bra. Ring och prata med kliniken innan du bokar besök och fråga vad de erbjuder för behandlingar som kan passa dina behov.

26 May 2021

 

Att ta hand om tänderna är en av de viktigaste nycklarna till trivsel i livet. På god tandhälsa.se hjälper vi dig med tips och råd om tandhälsan. Håll koll – och slipp nya jobbiga tandläkarbesök.